KADROMUZ

AYTAÇ KILIÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1982 Antalya doğumlu, İlkokul ve ortaokulu Hatay , lise eğitimini Afyonda´da tamamladı. Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü okudu. 2005 Yılında Siirt MEM ´de Sınıf Öğretmeni olarak Göreve Başladı.

Kurtalan Tulumtaş Evciler İlköğretim okulu Müdürlüğü,

Gönen Karşıyaka 100. Yıl İlkokulu sınıf öğretmenliği yaptı.

Ahmet Yesevi Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesi spor bilimleri bölümünü bitirmiştir.Şu an İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında egitim almaktadır.

Bakanlığımızca 08.08.2018 tarihinde Gönen Öğretmen Evi ve ASO Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir..Çocukların en büyük servet olduğunu düşünen Aytaç KILIÇ.Mehmet Ahmet Genç İlkokulu Müdürü olarak 05/09/2022 tarihinde atanmıştır.